| Къщата на Пейтън Сойер | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
PSawyer Admin
Име на героя : Peyton Sawyer Брой мнения : 226 Join date : 20.07.2010 Age : 30 Местожителство : Summerland, Tree Hill ^^
| Заглавие: Къщата на Пейтън Сойер Чет Юли 22, 2010 10:24 pm | |
| | |
|
| |
PSawyer Admin
Име на героя : Peyton Sawyer Брой мнения : 226 Join date : 20.07.2010 Age : 30 Местожителство : Summerland, Tree Hill ^^
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Съб Юли 24, 2010 10:52 pm | |
| Спрях колата си пред нас и аз и Себас слязохме от нея. -Наистина не е честно спрямо мен да си без тениска.- засмях се докато се качвахме по стълбите към стаята ми. Мразех еднопосочните стълби. Винаги когато ги изкачах с момче се оказвах отпред и повечето момчета зяпаха задника ми. Какви ги мислех - "повечето момчета" . Сякаш водя много в стаята си. -Добре дошъл в моя свят. -усмихнах се и покзах тържествено стаята си. Не беше разхвърлена, беше точно както я обичах. А аз обичах да си я декорирам сама. Съблякох тъкния суитчър и го метнах на уебкамерата. Все още обмислях дали да я махна, но ми харесваше. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Съб Юли 24, 2010 11:13 pm | |
| -Супер място - казах аз щом влязох ме и легнах на леглото -Хей имаш уеб камера. - засмях се и се доближих до сличара с камерата под него. -Това говори много за теб. Закри я въпреки ,че много хора можеха да видят ,че звезда се намира в стаята ти. - засмях се - Това значи ,че мога да ти се доверя. - След това извадих един диск от раницата си и го дадох на Пейтън да го пусне. Започна да звучи Band of Skulls - Friends -Да небида си мислеше ,че слушам дамо себе си - пак се засмях - Не съм чак толкова самовлюбен. - след това се приближих до нея и леко и бавно тръгнахме към леглото. Наведох се уж да я целуна ,но вместо това се завъртях и легнах на леглото и се засмях на физиономията и. |
|
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Нед Юли 25, 2010 12:36 am | |
| -Хей! -казах леко възмутено когато осъзнах че няма да ме целуне. -И тази песен я имам на плоча. -оплезих му се и легнах наполовина отгоре му. След момент на зяпане от моя страна най-накрая го целунах. Беше супер готина целувка, явно само както рок-звездите могат да се целуват. После когато отлепихме устните си най-накрая аз се захилих и легнах до него. Чувствах се като тийнейджърка която току-що е целунала идола си. Е, не точно, ами повече момчето мечта. Винаги си се бях представяла като гадже на музикант. -Ти наистина се целуваш добре, но заглавието на песента не ми се нрави много. Може да сме "приятели с полза". -казах и облегнах глава на ръката си. | |
|
| |
???? Гост
| |
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Нед Юли 25, 2010 4:59 am | |
| -Да... -казах напълно сериозно и след като видях физиономията му се захилих като побъркана. -Ти да не би сериозно да си помисли че съм девствена. Ако има поне едно нещо в което съм добра, това е то. -казах продължавайки да се смея. После легнах до него и облегнах глава на гърдите му. -Това значи ли че сме гаджета>? -казах като се надигнах за да видя лицето му. Не изчаках отговора а го целунах. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Нед Юли 25, 2010 3:17 pm | |
| -Разбира се! - казах съвсем сериозен и я целунах нежно по устните ,а след това по страсно и с език. Вдигнах я леко и я слижих да легне върхо мен като продължих да я целувам. -Чакай ами баща ти! - меко разтревожен казах междо две от целувките и погледнах към Пейтън. Не ми се искаше баща и да ме завари тук и да се запознаем точно по този начин. |
|
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Нед Юли 25, 2010 5:54 pm | |
| Засмях се на изражението на Себас и реших да го успокоя: -Спокойно, баща ми е на километри от тук и няма представа какво правим. -захилих се и го целунах. После захапах леко ухото му и легнах до него. -Ти с колко момичета си спал? -попитах изведнъж и за момент ми се прииска да не съм питала. Та той беше рок-звезда. А те имаха най-много момичета. Е, освен спортистите. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Нед Юли 25, 2010 6:30 pm | |
| -Може да съм звезда и в спорта и в музиката ,но не съм женкар. - усмихнах се и погледнах към Пейтън -Първото ми момиче беше в колежа когато бях на 17 ,след нея имах няколко момичета основно след като съм се напил такаче повечето неги помня - усмихнах се и я целунах. -Никоя не ме е карала да се чувствам така. - отново я целунах и този път се усмихнах предизвикателно. -Ами ти колко момчета си имала? |
|
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Нед Юли 25, 2010 7:52 pm | |
| -Две ако трябва да съм честна. -казах и се засмях. После се наведох да го целуна, но вместо това скочих от леглото и отидох да пусна някоя друга песен. Затършувах из плочите, докато не намерих една от любимите си банди. Пуснах Beside me на Forty Foot Echo. После седнах до него и този път го целунах. -Наистина не си такъв за какъвто те мислех, в добрия смисъл. -засмях се. -Просто не мога да повярвам как супер-звезда се целува с мен в стаята ми в Трий Хил. Като някакъв откачен сън. Но ми харесва. -усмихнах се и се взрях в очите му. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Нед Юли 25, 2010 8:36 pm | |
| -Не аз не съм супер-звезда ,аз съм просто човек. - усмихнах и се и я целунах. -Винаги съм мечтал за нормален живот. Без репортери ,разгонени фенки ,папараци и фалшиви гафове ,без тъпите статии в жълтите списания. - отново я целунах и за малко затворих очи. -Знаеш ли ти може да си първата ми любов. - усмихнах и се и я погледнах в очите след което последва още една целувка. |
|
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Нед Юли 25, 2010 9:27 pm | |
| -Tи също... -усмихнах се и го целунах. После продължих по врата надолу и после пак нагоре. Накрая го целунах продължително по устните, защото не исках да избързваме. Не бях кучка и никога не бях избързвала досега. И този път нямаше да е различно, колкото и секси да беше Себас. -Ти искаш ли да правим секс?-попитах и свъсих вежди. Той беше момче, но все пак за мен беше различен. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Нед Юли 25, 2010 9:44 pm | |
| -Ти искаш ли да правим секс? - беше въпрос на който незнаех как да сглобя отговора. Разбираше ,че искам ,но ми се струваше странно да отговарям с думи затова просто я приближих към мен и я целунах. Преместих ръцете си от лицето и към кръста и започнах да свалям блузата и. Целувките неспираха и момента беше съваршен. Звучеше някаква песен ,която неразпознавах ,но беше готина. Продължих да я целувам и когато свалих блузата и ,свалих и моя потник. После просто продължих да я целувам и да я събличам. Обърнахсе и застанах над нея и я погледнах в очите. Тя беше най-прекрасното момиче което познавах и единствената в която започвах да се влюбвам. -Сигорна ли си ,че го искаш? - спрях за момент. Бяхме само по бельо всичко друго беше на земята. |
|
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Пон Юли 26, 2010 6:28 pm | |
| -Не знам... -казах и се измъкнах изпод него. Седнах на леглото и си облякох блузката. -Всъщност, голяма работа. Харесвам те, предполагам и ти ме харесваш, така че... -казах и махнах блузата и легнах отгоре му. Започнах да го целувам по устните, врата и по надолу. Той беше невероятен спор нямаше.
П.С. Сори че закъснях ама ме нямаше снощи =) | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Пон Юли 26, 2010 11:46 pm | |
| Когато всичко свърши и вече бях станали едно я прегърнах и тя легна до мен. Стояхме така около час. Тя спеше ,а аз просто гледах тавана или отсрещната стена. По едно време се измъкнах тихо от леглото и започнах да се ровя в дрехите хвърлени на земята. Когато намерих боксерките си ги облякох и отидох към банята. Лесно я открих и влязох в нея. Изкъпах се за около полувинчас през който си тананиках някаква мелодия. С нея започна да идва и текст. Излезнах от банята и се ових с една хавлия след като се подсоших се облякох и седнах на бюрото на Пейтън. Започнах да пиша и да си тананикам. На един лист пишех нотите ,а на другия текста. Триех и писах отново и отново и когато най-накрая свърших с писането забелязах ,че Пейтън се разбуждаше. Бяха минали около осем часа в непрестанно мислене. Станах от бюрото и оставих там листовете. Слязох долу и приготвих две зърнени закуски и кафе. Занесох ги горе и целунах Пейтън за добро утро. -Как спа? - попитах я след като се сабуди и ,и подадох кафето с закуската. |
|
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Вто Юли 27, 2010 12:24 am | |
| -Сама... -казах сънено. -Усетих те, когато стана. -засмях се. -Трябва да ти го призная, наистина си те бива в леглото. -прозях се и взех кафето което беше направил. -Благодаря, това е наистина страхотно. -направих леко учудена физиономия докато гледах закуската. Досега никой не ми беше носил закуската в стаята ми, камо ли в леглото. -Чакай, ти какво прави докато спях? -попитах объркана и леко притеснена че може да ми е ровил из нещата. Не че имах тайни или нещо, просто имах някой неща които си бяха доста лични. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Вто Юли 27, 2010 2:15 am | |
| -Писах - усмихнах и се мило и посочих към листа с нотите и този с текста. -Не е готова затова ти е забранено да я гледаш - целунах я и легнах до нея на леглото като започнах да закусвам -Какво ще превиш днес? - попитах и я погледнах в очите - Може би да се похвалиш на някоя приятелка за якото ти гадже - засмях се и я целунах след това станах и събрах чиниите като слезнах долу и започнах да ги мия. |
|
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Вто Юли 27, 2010 3:12 am | |
| -Да, нямам търпение да кажа всичко на Брук. Със всички детайли. -казах и се облегнах на стената близо до мивката където Себас миеше чиниите. -Тя е единствената ми приятелка и се справя перфектно в това. -засмях се и взех една ябълка. Лично предпочитах повече червените ябълки, но вкъщи имаше само зелени. Смръщих се леко докато я взимах но все пак започнах да я ям. -Ами ти какво ще правиш днес? -попитах го и го прегърнах докато той изтриваше чиниите. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Вто Юли 27, 2010 3:29 am | |
| -Ще мисля над песента докато играя на баскет ,ще обиколя Трии Хил и може да се помотая с гаджето ми. - усмихнах и се и я погледнах в очите като и дадох една бърза целувка и прибрах чиниите. -Може да я познаваш много е красива и изключително талантлив художник - усмихнах и се и отново я целунах ,а после си взех една ябълка. Падах си по зелените ,мразех червени макар да нямаше особенна разлика. -Хмм кога ще ме запознаеш с приятелката ти Брук може да се съгласи на тройка - казах шеговито аз и тя ме удари по ръката. Тогава започнах да я гаделичкам и накрая я целунах. |
|
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Вто Юли 27, 2010 3:47 am | |
| -Ако питаш Брук, тя ще е съгласна, но аз не мисля че ще се получи. -засмях се. -Пък и нямам намерение да те деля с никооой. -казах провлачено. -И за твое сведение нямам гъдел, само се преструвах. -захили се и го оплисках с вода. После той мен и започнахме да се пръскаме с вода. С него всичко беше толкова по лесно и приятно и забавно. Той беше невероятен и забавен и... и просто перфектното момче за мен. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Вто Юли 27, 2010 4:00 am | |
| -Когато довърша песента ти обещавам ,че ще си първата която ще я чуе - казах загледан замислено в едно дърво навън. -Та как стана това с Брук ,как сте се запознали? - всеки път щом я споменеше усещах нотка в гласа и която ми подсказваше ,че тя е много важна за нея ,а щом беше важна за нея значи трябваше да се разбирем с Брук. -Срещата с нея ще е като с родител - заговорих преди разказа на Пейтън и я целунах. Щом бяха толкова близки значи се грижеха една за друга ,а това значеше че най-вероятно ще иска да ме опознае. В общи линии само мисълта леко ме изнервяше. Досега не се бях задържал достатъчно дълго с момиче та да стигне до запознаства с приятели или родители ,но с Пейтън беше различно тя беше различна от останалите. |
|
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Вто Юли 27, 2010 10:20 pm | |
| -С Брук се познаваме още от началното училище. Когато майка ми умря... Това споменавала ли съм го? -направих пауза. -Както и да е, тогава Брук ми помогна изключително много да го преодолея. Тя всеки ден идваше в нас и ми правеше чай и двете си говорехме и въобще... тя не забравяше да ме види нито ден. За което ще съм и благодарна винаги. -засмях се. Не бях осъзнавала колко добра приятелка имам. Беше ми като сестра. -Аз ще трябва ли да се запознавам с някой? -попитах го. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Вто Юли 27, 2010 10:27 pm | |
| -Родителите ми или са мъртви или са пред прага на смърта ,а относно приятели повечето немога да ги нареча такива. С тях съм работел заедно в престъпния бизнес и в общи линии са били готови да ме предадът. Такаче няма с кой. - усмихнах и се и я целунах -Сега ти си ми най-близка - след това отново я целунах -Ако можех щях да дам живота на мойте родители срещо този на майка ти. - отново я целунах и си взех втора ябълка. |
|
| |
PSawyer Admin
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Сря Юли 28, 2010 3:10 am | |
| -Не, недей... -казах и се засмях неловко. Това ми се струваше малко откачено, но кой го знае Себас. Все пак аз си го харесвах какъвто беше. -Стига сме си говорили за такива неща. -засмях се и го целунах. После го прегърнах силно и се изкикотих. Това не ми се случваше често. Май почвах да ставам обикновенно момиче. Мамка му. Когато отлепихме устни аз избягах от големите му ръце и тръгнах нагоре по стълбите към моята стая. -Ела и ме хвани! -извиках и скочих на леглото. | |
|
| |
???? Гост
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер Сря Юли 28, 2010 3:18 am | |
| Настигнах я и скочих при нея след което силно я прегърнах и я целунах -А сега на каде? - засмях се и я целунах след което легнах по гръб и я сложих върхо мен като и тя беше по гръп и риташе с крака за да се измъкне. -Хмм няма да те пусна - засмях се и я завъртях. Тя легна по гръб на леглото ,а аз върхо нея и я целунах. |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Пейтън Сойер | |
| |
|
| |
| Къщата на Пейтън Сойер | |
|