Lucas Scott Глоб. мод.
Име на героя : Лукас Скот Брой мнения : 178 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Местожителство : Summerland, Tree Hill
| Заглавие: Къщата на Лукас Скот Чет Юли 22, 2010 5:45 pm | |
| | |
|
Lucas Scott Глоб. мод.
Име на героя : Лукас Скот Брой мнения : 178 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Местожителство : Summerland, Tree Hill
| Заглавие: Re: Къщата на Лукас Скот Пон Авг 02, 2010 8:05 pm | |
| Паркирах пикапа и се оптиха да съм възможно най-тих.И точно като по филмите,като реших,че майка ми спи,лампата светна и тя стоеше мирна на фотьола. -Три вечери под ред люк-каза тя със равен глас,но очевидно не беше особено весела..Ясно,еуфорията за момичето,се беше изпарила. -Напротив две,днес се прибрах-побързах да добавя в защита и се усмихнах леко. -Часът е 4 и нещо -обясни ми-това е сутрин за нормалните хора. -Ох,мамо стига вече,наистан ми се спи. -Нее,не бързай толкова.Освен ако не държиш да си наказан-заковах се на място и се обърах,нямаше нищо по-омразно да изпълнявам наказателния списък на майка си. -Кажи,мамо-казах й дружелюбно. -Хайде разказвай-възвърна тя усмивката си и се изправи име прегърна,неочаквана смяна на отборите за мама.. -Какво да ти разкажа?-попитах я весело. -нека започнем с името минем до всяка подробност и стигнем до кръвна глупа-като познавам майка си,наистна се вързах,но тя се засмя. -Глупчо,просто ми разкажи.. -Казва се Брук,попринцип сме в няколко часа заедно,на 17 е и е наистна много сладка и да мамо не констатирай много съм хлътнал,дори може би нещо повече-признах й и тя едва ли не започна да подскача като тинейджърка виждаща Робърт Патинсън. -Добре,хайде лягай си. Целунах я по челото и си отидох в стаята.. | |
|