| Къщата на сем. Скот | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
PSawyer Admin
Име на героя : Peyton Sawyer Брой мнения : 226 Join date : 20.07.2010 Age : 30 Местожителство : Summerland, Tree Hill ^^
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Сря Авг 04, 2010 3:53 am | |
| -Повече от супер. -отговорих вместо него и прибрах диска с чантата до шезлонга. Мия беше невероятна певица. Пееше като богиня и свиреше перфектно на китара. И беше една от най-добрите ми приятелки. Толкова се вдъхновявах когато слушах песните и. Всяка една от песните и' можеше да промени настроението ми коренно. А когато завършех гимназия щях да си отворя самостоятелно студио и двете да записваме песни. -Искате ли нещо за пиене или ядене? -попитах ги. | |
|
| |
Nathan Scott Модератор
Име на героя : Nathan Scott Брой мнения : 110 Join date : 01.08.2010 Age : 34 Местожителство : Tree Hill ,Red Rock
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Сря Авг 04, 2010 8:21 pm | |
| - Аз може една бира , но не съм сигорен ,че ще искаш да влезнеш сама вътре - казах и аз и кимнах с глава към прозореца на кухнята баща ми не спираше да ме дразни , осещах вече просто как няма да успея да издържа цялата вечер ако продължаваше така.А после погледнах към момичетата - Искаш ли да дойда с теб ? - поптах я аз - А и Мия чуствам се страхотно , всичко върви добре ,а това значи ,че и аз съм добре | |
|
| |
PSawyer Admin
Име на героя : Peyton Sawyer Брой мнения : 226 Join date : 20.07.2010 Age : 30 Местожителство : Summerland, Tree Hill ^^
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Сря Авг 04, 2010 9:08 pm | |
| -Няма нужда... Но ако не се върна до 10 минути влез да ме търсиш. -засмях се и станах. Завих се с хавлията защото задуха силен вятър. Влязох в къщата и заприпках към кухнята. Отворих хладилника и започнах да тършувам. Накрая намерих една голяма кана със студен чай (на пръв поглед) . Тръгнах да затварям хладилника и изпищях леко защото бащата на Нейтън беше зад вратата на хладилника. Не успях да изтърва каната, напротив - сега стисках дръжката два пъти по силно. Писъкът ми се превърна в неловък смях. -Г-н Скот как винаги успявате да изскочите от нищото? -попитах го и налях чая в чаши. Той само вдигна рамене, взе си една ябълка и седна на стълбите. Аз сложих трите чаши и каната на един поднос и излязох навън. | |
|
| |
Nathan Scott Модератор
Име на героя : Nathan Scott Брой мнения : 110 Join date : 01.08.2010 Age : 34 Местожителство : Tree Hill ,Red Rock
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Сря Авг 04, 2010 9:22 pm | |
| Когато Пи дойде я погледнах повдигайки вежди - Ъ какво стана преди малко ? - попитах я аз , гледайки към входната врата която беше отворена и опредлено можех да съзра баща ми , който представи си ядеше ябълка на стълбите и ни наблюдаваше. - Пак ли ти каза нещо ? - попитах я аз продъложавайки да я гледам | |
|
| |
Lucas Scott Глоб. мод.
Име на героя : Лукас Скот Брой мнения : 178 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Местожителство : Summerland, Tree Hill
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Чет Авг 05, 2010 10:35 pm | |
| След училище Брук започна да ме убеждава: -Чухме се с Пейтън,хайде ще отидем до там,няма да стане нищо. -Брук анистна не искам да ходя на гости в къщата на....Дан-казах името му с нещо акто погнуса,а тя се намръщи. -Той няма да е там-започна да ме убеждава-пък и ние сме при Пейтън и Нейт. -Добре,добре.Но ако е там нямаш право да ми се сърдиш...или караш-добавих замислено-независимо постъпките ми. Тя помисли над отговора ми и се усмихна,че все пак е достигнала целта си. -Да тръгваме към Сойър и Скот 2-засмя се. Качихме се в пикапа и подкарах към къщата на дори не исках да мисля за Дан като "баща".Така че тръгнахме към къщата на Дан,на гости на пол... не на гости на брат си и най-добрата приятелка на Брук. Спряхме и като слезнахме Брук се върна да си остави чантата вътре,поне ученическата.Хвана ме за ръка и тръгнахме на вътре. -Здравейте-поздравих ги като се озовахме при басейна,където беше Пейтън,Нейт и Мия Каталано,която бях сигурен,че съм слушал в Трик... | |
|
| |
Nathan Scott Модератор
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Чет Авг 05, 2010 10:43 pm | |
| - О брат ми се появи най - накрая каде бяхте ? - попитах го аз и го погледнах изпитателно - Здравей Брук - поздравих и нея , а след това погледнах към Пи , която гледаше някаде на зад - О блудния син се появи най - накрая - каза някой зад нас и се обърнах - Какво искаш от Нейтън ? - попита го той отново , а аз излезнах от басейна - Татко престани , с Лукас вече се държим като братя така ,че се разкарай - казах му аз и се обърнах с гръб надявайки да се махне - О така ли , с човека , който се опита да ти отнеме всичко в баскетбола ? - попита ме той е това вече преля чашата - Майка му стра защо всичко се върти около скапания баскетбол татко , а не около семейството - попитах го аз застанал пред него - Караш ме да напусна отбора - продължих аз и погледнах към Люк | |
|
| |
Lucas Scott Глоб. мод.
Име на героя : Лукас Скот Брой мнения : 178 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Местожителство : Summerland, Tree Hill
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Чет Авг 05, 2010 11:03 pm | |
| Брук стисна ръката ми в момента,в който забелязахме Дан,все пка ни ене бяхме с гръб към къщата.Аз също я стиснах за малко,за да не се притеснява за мен.Когато проговори ми трябваше наистина малко за ад му отговоря,но тогава и той щеше да каже нещо и най-накрая сигурно щеше да трябва да лежи в болницата.. Много ми се искаше да му кажа поне,че не съм блуден син,но се стърпях. -Честно Нейт,не знам как онзи не е в кома-лепнах нарочно една подигравателна усмивка,правейки се на най-хладнокръвния на света.Всъщност всички се връзваха,ачевидно не и Брук,нормално тя ме държеше за ръка и със сигурност усещаше,че съм анпрегнат,но пък Нейт се усмихна доволен,че не съм се ядосал. -Наистина ли ще седим тук?-попита и Брук,стараейки се да ме изкара от къщата и то на мига.... | |
|
| |
Nathan Scott Модератор
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Чет Авг 05, 2010 11:08 pm | |
| - Не сериозно пич ,ако продължава да ме тормози така ще напусна отбора - казах му аз и го погледнах просто мен не можеше да заблуди ,че не иска да го прибие защото и аз бях в същото състояне - Окей нека идем някаде примерно в Трик ? Но трябва да се преоблечем - казах им аз и погледнах към Пи
| |
|
| |
Lucas Scott Глоб. мод.
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Чет Авг 05, 2010 11:33 pm | |
| -Става,но и утре сме на училище-казах им най-вече за да отместя вниманието си от подхилкващия се Дан,но ми напарвиха впечатление погледите на Пейтън и Нейт. -И утре?!Пич днес е Неделя-каза ми той и се засмя-какво ходил си до училище в Неделя-погледнах го тъпо. -Да бе задължително,купона на плажа беше в Неделя,следователно днес е Понеделник и да,добро утро гълъбчета-този път искренно се засмяхме задено с Брук,погледите ми бяха бецзенни,но винаги дезеориентацията във времето си беше гадно нещо.. -И вие сте ходили на училище?-попита Пейтън гледайки Брук изподвежди. -Той ме събуди,не ме гледай така-засмя се тя. -Нямаше как да ми откаже,но за всеки случай бях с шлем и щит-всички се засмяхме.От зад се чу едно сухо "ха-ха добре ,че си такъв умник" после Дан се прибра вътре,този път наистина не му обърнах особено внимание. -Ние да ви чакаме ли в Трик,доктао се оправите?-попитах ги. | |
|
| |
Nathan Scott Модератор
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Чет Авг 05, 2010 11:39 pm | |
| - Ако искаш можете да ни изчакате и тук Люк - казах му аз и го погледнах , защото бях сигорен защо не иска да е тук - Не му обръщай внимание , той е задник - казах на бързо завивайки се с една от хавлийте. - Но както решите . Е каде ще ни чакате ? - попитах аз поглеждайки към Брук и Лукас .. | |
|
| |
Lucas Scott Глоб. мод.
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Пет Авг 06, 2010 12:14 am | |
| -Ако той не си показва носа,нямам нищо против и тук-засмях се настанявайки се на един шезлонг и дръпнах Брук в скута ми и тя се засмя тихо. Все още беше леко притеснена,че ме е накарала да дойда тук,когато Дан е бил тук и за това я целунах по челото и ѝ намигнах,а тя се усмихна леко. Те кимнаха и влезнаха до вътре да се оправят,остаахме с Мия. -Да,между другото извинявай аз съм Лукас,Лукас Скот-подадох ѝ ръка,а тя я стисна. -Мия Каталано-отговори ми. | |
|
| |
Мия Каталано
Име на героя : Мия Каталано Брой мнения : 14 Join date : 28.07.2010 Age : 31 Местожителство : Summerland
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Пет Авг 06, 2010 2:26 am | |
| -Брук,Лукас от кога сте заедно?-Бях ги виждала и преди,но незнаех дали са като Пи и Нейт..Някой ден и аз щях да намеря половинката си..Наистина се чувствах странно с цялата тази любов царяща около мен..Обаче никой не можеше да отрече,че са безумно сладки.. -Значи ще ходим в Трик..Има караоке тази вечер..Може да се пробваме.. | |
|
| |
Brooke Davis Модератор
Име на героя : Брук Дейвис Брой мнения : 116 Join date : 23.07.2010 Age : 30 Местожителство : Red Rock,Tree Hill,North Carolina
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Пет Авг 06, 2010 4:38 am | |
| Замислих се.Бяхме заедно от около четири дни и цялата тази врява около нас малко ме дразнеше..цял ден в училище всички ни зяпаха,а сега и Мия..щях да го преглътна: -Всъщност от съвсем скоро сме заедно,а колкото до караокето...последния път,когато пях най-деликатно ми намекнаха ,че няма да пробия в МТВ. Лукас се сети за какво говоря и двамата се подсмихнахме,а после той добави: -Освен това ти казаха,че не пееш зле..така,че не мисля,че ще пропуснем караокето. -Да,ако искаме Мия да ни направи за смях и ти също ще попееш нали,Люк? | |
|
| |
Nathan Scott Модератор
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Пет Авг 06, 2010 6:02 pm | |
| С Пи се засмяхме когато излезнахме и чухме за какво си говорят - О не мен не ме бройте , няма да стане , аз няма да пея - започнах да се оправдавам , а после Пи ме сръчка в ребрата - Е всички готови ли сме ?- попитах аз поглеждайки ги | |
|
| |
Lucas Scott Глоб. мод.
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот Съб Авг 07, 2010 5:01 am | |
| -Аз ще се включа в мълчаливия дует на брат си-казах най-накрая и всички се засмяхме. Тръгнахме към колите за да отидем в Трик,преди караокето. -Добре,ако отново кажа за новата кола ще ми е за първи път-признах си,щом си помислих за това като в Брук се камихме в пикапа и двамата се разхилихме и потеглихме към Трик. Нейт караше по нас. Паркирахме на паркинга и се камихме по стълбите. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на сем. Скот | |
| |
|
| |
| Къщата на сем. Скот | |
|