One Tree Hill Welcome to Tree Hill |
|
| Баскетболното игрище | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
PSawyer Admin
Име на героя : Peyton Sawyer Брой мнения : 226 Join date : 20.07.2010 Age : 30 Местожителство : Summerland, Tree Hill ^^
| Заглавие: Re: Баскетболното игрище Съб Юли 24, 2010 8:03 pm | |
| -Ами ти? -попита ме той и аз взех текилата. -Наздраве за тези които досега не са познали истинската любов. -казах и се захилих. Отпих доста голяма глътка и направих гримаса, защото беше леко отвратително. -Какво пък, можем да живеем и така. -казах и се замислих какво да го питам. -Искаш ли да отидем у нас, рок-звезда? -засмях се и оставих все още пълната бутилка текила до себе си. | |
| | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Баскетболното игрище Съб Юли 24, 2010 8:21 pm | |
| -Искаш ли да отидем у нас, рок-звезда? - попита ме тя и остави бутилката аз я взех и я затворих -Иска ли питане... - засмях се и прибрах текилата ,а след това се изправихме. -Чакай малко - казах на Пейтън и си свалих потника с ,който бях облечен ,а Пейтън ме изгледа странно. -Топло ми е - засмях се и прибрах потника в раницата и с нея тръгнахме към къщата и
ПП: Пиши първа там |
| | | Lucas Scott Глоб. мод.
Име на героя : Лукас Скот Брой мнения : 178 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Местожителство : Summerland, Tree Hill
| Заглавие: Re: Баскетболното игрище Сря Сеп 29, 2010 1:53 am | |
| Приближихме се към игрището,носех Брук на конче,хлапетата бяха малки,но ни зяпаха с интерес. -Може ли топката? -Не-отсече ме едно от тях ,това което държеше баскетболната топка, погледнах малко стреснат,не очаквах отказ. Брук скочи от гърба ми и се приближи до него. -Извини го,не трябва да му обръщаш внимание по някога,но моля те нали ще ни дадеш топката-тя ме су усмихна и той просто и й подаде. -Караш ме да ревнувам от осем годишни-прошепнах до ухото й,целунах я бързо по бузата и лесно успях д взема топката от ръцете й.
| |
| | | Brooke Davis Модератор
Име на героя : Брук Дейвис Брой мнения : 116 Join date : 23.07.2010 Age : 30 Местожителство : Red Rock,Tree Hill,North Carolina
| Заглавие: Re: Баскетболното игрище Съб Окт 09, 2010 9:55 pm | |
| За малко се отделих от него.Погледнах го развеселено и палаво казах: -Осем годишните не получават това,което ти ще получиш,ако си достатъчно добър...може би довечера. После отново го целунах страстно.Нищо не можеше да се сравни с това..или поне не бяхме правили това,което можеше. -Не знам какво щях да правя,ако не те бях срещнала Люк. | |
| | | Lucas Scott Глоб. мод.
Име на героя : Лукас Скот Брой мнения : 178 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Местожителство : Summerland, Tree Hill
| Заглавие: Re: Баскетболното игрище Нед Окт 17, 2010 5:27 am | |
| -Трябва да застанеш зад тази линия-издърпах я малко назад и си откраднах една целувка,преди да й подам топката в ръцете -Сега,гадже се опитай да се прицелиш в очертания квадрат над коша,така винаги се вкарва и е по-лесно,отколкото направо да уцелиш коша. Брук кимна умислено,очевидно се стараеше да попие думите ми. -Давай сега едно,две..три-усетих,че и малките хлапета ни наблюдават и броят с мен.Определено им дадохме материал за размисъл,с тези целувки и някой палави намеци за вечерта подхвърлени от Брук... | |
| | | Brooke Davis Модератор
Име на героя : Брук Дейвис Брой мнения : 116 Join date : 23.07.2010 Age : 30 Местожителство : Red Rock,Tree Hill,North Carolina
| Заглавие: Re: Баскетболното игрище Нед Окт 17, 2010 5:34 am | |
| След поредната открадната целувка най-после се опитах да уцеля коша и топката...не влезе. -О,Боже защо трябва да бъде толкова трудно.-изморморих под нос,но явно Лукас го чу понеже беше точно до мен. -Защото не го правиш правилно.-отвърна той с усмивка. Взе топката от ръцете ми и демонстративно вкара. -Достатъчно добър ли съм,за да получа награда довечера? - попита той лукаво. След това изречение децата,които ни наблюдаваха наостриха още повече уши,а на мен ми стана малко смешно. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Баскетболното игрище | |
| |
| | | | Баскетболното игрище | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|