| Паркингът | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
PSawyer Admin
Име на героя : Peyton Sawyer Брой мнения : 226 Join date : 20.07.2010 Age : 30 Местожителство : Summerland, Tree Hill ^^
| |
| |
Анджела Лейн
Име на героя : Анджела Лейн Брой мнения : 9 Join date : 23.08.2010 Age : 31
| Заглавие: Re: Паркингът Съб Авг 28, 2010 2:06 am | |
| Не беше трудно да намерим сградата на училището в малкото градче. Бяхме двама и това сякаш ни помогна. Разговаряхме докато вървяхме, което ни помогна да се опознаем. Скоро бяхме на паркинга на голямата сграда на гимназия "Трий Хил" - Е, не беше трудно. - заявих победоносно, спирайки пред входа. Обходих я с очи - Голяма е.. | |
|
| |
Даниел Роуън
Име на героя : Даниел Роуън Брой мнения : 25 Join date : 14.08.2010 Age : 36 Местожителство : Ванкувър
| Заглавие: Re: Паркингът Съб Авг 28, 2010 11:49 am | |
| Пътуването до гимназията беше доста приятно за Даниел,който беше доволен,че имаше с кой да си поговори малко и да убие времето,защото обичаше да е в компанията на свой връстници,а отдавна не беше ходил никъде,нито пък излизаше с други тинейджъри. Пътят до мястоот не се оказа доста дълъг и когато пристигнаха,установи че са изминали разстоянието за около 15 минути. Не беше си представял така гимназията,толкова внушителна,голяма и широка,от пръв поглед му хареса и освен това тотално се различаваше от големите международни гимназий в другите традове. -Не само че е голяма,но е и чудесна-усмихна се момчето и беше доволен,че щеше да учи тук.Мястото беше чудесно и можеше досат лесно да стигне до нея без да се изгуби по пътя. -Знаех си,че ще ти хареса.Не ми приличаш на онези разглезени ботаги момчета,който винаги получават каквоот си искат и постоянно имат претенций-гласът й изведнъж стана раздразнитеелн и му стана ясно,че въобще не се заниамав с подобни хора... -Благодаря,че ме придружи до тук.Това е паркинга,ще знам като идавм с баща си да го предупредя къде ще паркира.А сега къде ще ходим? | |
|
| |
Джейсън Блек
Име на героя : Нямам... Брой мнения : 13 Join date : 29.08.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Паркингът Пон Сеп 06, 2010 5:03 pm | |
| Джей караше с бясна скорост,но забеляза полицаи и намали.Реши да се покрие в паркинга на гимназията.Спря колата и загледа как полицаите си тръгват.Издиша успокоително и слезе от колата.Започна да разглежда с поглед другите коли.Засмя се високо като видя една таратайка.Огледа и излизащите учненички.Бяха си доста красиви.Намигна на едно русокосо момиче,което мина покрай него.Забеляза,че охраната от училището идва и се направи на разсеян. -Какво търсите тук?-попита той Докато Джейсън се оглеждаше за идея,забеляза сестра си Брук.Усмихна се и каза спокоен. -Чакам сестра си Брук Дейвис.Ние сме полубрат и сестра.-каза той. -Хей Брук..-помаха той на сестра си в знак да дойде. | |
|
| |
Brooke Davis Модератор
Име на героя : Брук Дейвис Брой мнения : 116 Join date : 23.07.2010 Age : 30 Местожителство : Red Rock,Tree Hill,North Carolina
| Заглавие: Re: Паркингът Пон Сеп 06, 2010 5:12 pm | |
| Предпоследния час бяхме избягали.Обаче имахме още един и ако не исках да ме скъсат по математика май трябваше поне там да влезна.От друга страна щеше да бъде яко да изкараме още един час на плажа с Люк,Пейтън и Нейтън. -Искате ли да се чупим и последния час? - попитах обнадеждено останалите трима,тъкмо когато бяхме на паркинга на гимназията. -Ако искаш да те скъсат по математика,гадже.-намигна ми Лукас Тъкмо щях да му дам един цветист отговор,когато забелязах Джейсън да ми маха да отида при него,а след малко извика: -Хей,Брук.. -След малко се връщам. - казах на другите Обаче Лукас реши,че ще идва с мен.Тръгнахме към Джейсън: -Пак ли си имаш неприятности,Джей? - попитах го весело. | |
|
| |
Джейсън Блек
| Заглавие: Re: Паркингът Пон Сеп 06, 2010 5:45 pm | |
| -И той ли ти е брат?-попита охраната когато дойдоха двамата Джей се засмя,но после преглътна тежко и каза сериозно. -Не!Както казах Брук ми е сестра и я ам чакам,защото ще ходим на едно място. -Нали Брук?-той погледна сестра си умолително. Не искаше да го изгонят и да му проверяват книжката,която нямаше,защото поради едни причини се беше озовала в полицията.Колкото и да искаше да си я вземе все не му я даваха,защото проклетия му баща така наредил. П.П.Съжалявам за късния пост,имам проблем със сестра си ;д | |
|
| |
Brooke Davis Модератор
Име на героя : Брук Дейвис Брой мнения : 116 Join date : 23.07.2010 Age : 30 Местожителство : Red Rock,Tree Hill,North Carolina
| Заглавие: Re: Паркингът Пон Сеп 06, 2010 10:16 pm | |
| Да,разбира се.Пак имаше проблеми.Прошепнах на Лукас: -Аз ще съм му спасителния пояс. Ще се видим после. -Щом трябва. Той извъртя очи и тръгна към Нейтън и Пейтън.А аз потвърдих: -Ъъ да,брат ми дойде да ме вземе.С него щяхме да ходим..-замислих се за секунда и казах първото място,което ми хрумна-до един магазин. Ораната ме изгледа малко подозрително,но в крайна сметка каза: - Май този път ти се размина,приятел. Хвърли му един последен унищожителен поглед и си тръгна.
пп:То и аз закъснях,така че няма нищо. | |
|
| |
Джейсън Блек
| Заглавие: Re: Паркингът Пон Сеп 06, 2010 10:43 pm | |
| Джей се усмихна горчиво.Тръгна към Брук. -Оо,хайде Брук толкова ли мразиш брат си?-попита я той. Джейсън правеше всичко по силите си да се държи достойно.Беше примерен,но само на външен вид.Това,че е лежал в пандиза нищо не е.Какво толкова....Никой не го разбираше.Каквото и да прави все оплесква нещата. -Благодаря за помоща!Ако не беше ти...скрих се тук,защото имаше ченгета на болеварда.Апак аз нямам....заради Дейвид няма книжка.-той я погледна виновно и я хфана за ръката да спре. | |
|
| |
Brooke Davis Модератор
| Заглавие: Re: Паркингът Вто Сеп 07, 2010 10:59 am | |
| -Не те мразя,дори изобщо.Просто имах планове за последния час,които не включваха самия час,ако ме разбираш.-плеснах се леко по челото и промърморих по - скоро на себе си отколкто на него-Точно ти ли няма да ме разбереш. Спрях се и го погледнах.Това определено беше типично за него.Но пък си личеше,че сме брат и сестра - и двамата бяхме магнит за неприятности.И все пак му го признаавам.Той надминаваше дори мен. -Сега къде отиваме? | |
|
| |
Джейсън Блек
| Заглавие: Re: Паркингът Вто Сеп 07, 2010 1:05 pm | |
| -Ами аз отивам в някой бар,защото виждам,че си заета.-той посочи групичката,която гледаше към тях. Много не се разбираше с приятелите на Брук,то всъщност с никой не се разбираше,освен със себеси и с Брук. -Но ако искаш може да отидем някъде заедно.Да се позабавляваш с готиния си брат,но разбира се дано си носиш книжката,защото аз нямам такива екстри.-Джей се узъби. -Какво ще кажеш сист? | |
|
| |
Brooke Davis Модератор
| Заглавие: Re: Паркингът Сря Сеп 08, 2010 12:42 am | |
| -Всъщност в момента аз съм ти алибито.Колкото и да исках да се забавлявамс тях сега съм с теб.А и освен това не сме излизали от векове.-бръкнах в чантата си и извадих книжката-Това винаги го нося. Отидохме до колата. -В Трик искаш ли? - попитах | |
|
| |
Джейсън Блек
| Заглавие: Re: Паркингът Сря Сеп 08, 2010 3:23 am | |
| -Навит съм за всякъде.Щом имаме книжка.-Джей се усмихна. Ех,че беше хубаво да има сестра като Брук.Другите да се пукнат от яд.Джейсън тругна към колата и влезе в нея.Колкото и да му беше трудно трябваше да отстъпи шофиорското място на Брук.Тя добре знаеше,че той ще и пили мозъка по пътя за това какво можела да направи и какво не.Той също го знаеше.Това момче трябваше да отиде във формула едно.Да ама друг път,така мислеше само той и....той. -Сложи си колата сестричке!Не искаш да ни спрат нали?-Джейсън прихна от смях. В момента наистина се шегуваше.Той не бе слагал колан от години,а и не караше някой друг да го прави.Ролята на ганстер или примерно момче не му отиваше,по скоро проблемно биха казали някои. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Паркингът | |
| |
|
| |
| Паркингът | |
|