One Tree Hill Welcome to Tree Hill |
|
| "Кафенето на Карън" | |
| | Автор | Съобщение |
---|
PSawyer Admin
Име на героя : Peyton Sawyer Брой мнения : 226 Join date : 20.07.2010 Age : 30 Местожителство : Summerland, Tree Hill ^^
| Заглавие: "Кафенето на Карън" Чет Юли 22, 2010 12:20 am | |
| Това беше кафенето на Карън Роу. Беше много приятно място, където можете да закусите или да изпиете по едно кафе. Понякога се организираха вечери на "Отворения микрофон" където всеки начинаещ певец може да се изяви. | |
| | | Елена Гилбърт
Име на героя : Елена Гилбърт Роуз Брой мнения : 22 Join date : 28.07.2010
| Заглавие: Re: "Кафенето на Карън" Пет Юли 30, 2010 8:31 pm | |
| Беше Събота и не бях на училище.Реших да се разходя из града.Озовах се в едно уютно кафе и останах вътре.Седнах на едан маса и почти веднага една приветлива жена,очевидно много щастлива дойде да ми вземе поръчка. -Бяло фрапе с много захар-казах й и аз с усмивка. -Нова ли сте тук?-попита ме. -Всъщност да,казавма се Елена,можете да ми говорите на ти-усмихнах се отново. -Аз..аз съм Карън-представи се тя и си стиснахме ръцете. -Приятно ми е..госпожице-предположих. -Не,детето ми отдавна съм надминала тези години,дори имам син на твоите години-обясни ми. -Страхотно сигурно ще се запознаем в училище-отвърнах й. Тя ми кимна,защото се появиха идруги клиенти и след това се захвана с фрапето ми..
| |
| | | Nathan Scott Модератор
Име на героя : Nathan Scott Брой мнения : 110 Join date : 01.08.2010 Age : 34 Местожителство : Tree Hill ,Red Rock
| Заглавие: Re: "Кафенето на Карън" Нед Авг 01, 2010 6:21 pm | |
| Реших да се поразходя малко и без това нямах какво да правя. Времето беше хубаво , но реших да влезна в кафето на Карън и да пийна нещо освежаващо.Влезнах в кафенето и видях нова физиономия явно бе нова тук. Реших да ида да се запозная с нея , ако беше нова можех да и поправя малко компания - Здравей , нова си тук нали ? - попитах я аз когато се приближих до нея | |
| | | Елена Гилбърт
| Заглавие: Re: "Кафенето на Карън" Нед Авг 01, 2010 6:39 pm | |
| Страхотно за две минути,два пъти ме питаха това. -Да-тоговорих му все пак с усмивка,трябваше да свиквам че Трий Хил е малък,много по-малък от Ню Йорк.. -Аз съм Елена.Елена Гилбърт-казах му и подадох ръката си.Карън сотави фрапето пред мен тогава: -Благодаря-отговорих й.Тя се усмихна и се отдалечи. зачаках момчето срещу мен да се представи.. | |
| | | Nathan Scott Модератор
Име на героя : Nathan Scott Брой мнения : 110 Join date : 01.08.2010 Age : 34 Местожителство : Tree Hill ,Red Rock
| Заглавие: Re: "Кафенето на Карън" Нед Авг 01, 2010 6:44 pm | |
| - Аз съм Нейтън Скот - представих и се и седнах срещу нея . Усмихнах и се зачудих се от колко време ли е тук - От колко време си в града? - попитах я аз и я погледнах , а след това се сетих ,че Лукас и другите са в Трик ,и си мислех дали да не ида до там - Може да ти звучи малко придързано , но понеже си нова тук искаш ли да дойдеш с мен до Трик ? - попитах я аз и я погледнах | |
| | | Елена Гилбърт
| Заглавие: Re: "Кафенето на Карън" Нед Авг 01, 2010 6:50 pm | |
| Отпих от фрапето си и го хогледнах,не изглеждаше на сериен изнасилвач,подсмихнах се на мислите си. -А Трик е,бар,кафе ,клуб?-попитах. -Звучи ми като някакъв клуб-дадох предположение преди Нейтън да ми отговори. -Между другото съм тук от снощи-засмях се,защото му отговорих малко съно на въпроса. -Тогава предполагам ще дойда. Платих сметката си на Карън и станахме.
| |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: "Кафенето на Карън" | |
| |
| | | | "Кафенето на Карън" | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |