One Tree Hill Welcome to Tree Hill |
|
| Коментари | |
| | Автор | Съобщение |
---|
???? Гост
| Заглавие: Коментари Съб Юли 24, 2010 6:31 pm | |
| Правилата са следните ,пишете кратко резюме на любимия си епизод от One Tree Hill и следващия след вас го коментира и пише неговия.
Аз започвам.
Любимия ми е когато всички правят пиесата за това как Нейтън и Хейли са се запознали. И накрая когато Пейтън играе Хейли и казва на Лукас ,който е в пиесата Нейтън ,че го обича и всъщност го казва на Лукас ,а не играе. |
| | | PSawyer Admin
Име на героя : Peyton Sawyer Брой мнения : 226 Join date : 20.07.2010 Age : 30 Местожителство : Summerland, Tree Hill ^^
| Заглавие: Re: Коментари Съб Юли 24, 2010 7:02 pm | |
| Това ми е единия от любимите моменти в тоя сезон. Наистина,даже се разревах там хД
Мен много ме кефи когато Пейтън разговаря със себе си като ангелът на смъртта. Постоянно я пита "Пейтън, къде е гривната?" Тя много готина там, но ангела наистина е голяма кучка. хД | |
| | | Lucas Scott Глоб. мод.
Име на героя : Лукас Скот Брой мнения : 178 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Местожителство : Summerland, Tree Hill
| | | | ???? Гост
| Заглавие: Re: Коментари Нед Юли 25, 2010 4:01 pm | |
| Тоя епизод е доста як и като се замисля е един от любимите ми. Мисля ,че точно в него Брук изказа мнението си за любовния четриъгалник или няква такава фигура -"I think Neyton likes tudor girl ,tudor girl likes Lukes and I now I like Lukes and I dont now who the hell u liked" |
| | | Brooke Davis Модератор
Име на героя : Брук Дейвис Брой мнения : 116 Join date : 23.07.2010 Age : 30 Местожителство : Red Rock,Tree Hill,North Carolina
| Заглавие: Re: Коментари Нед Юли 25, 2010 5:35 pm | |
| Този момент наистина е доста забавен и Брук казва: The "Hey, let's hook up after the game" nod. You wanna know what I think? I think Nathan likes tutor girl, tutor girl likes Lucas, and I know I like Lucas, and I have no idea who the hell you like any more so this has been turned into one big love... rectangle plus one... whatever that is.
На мен пък ми хареса много онзи епизод,в който Феликс беше направил една игра и ми стана доста сменшно когато се събраха в Кафенето на Карън той ги накара да си хвърлят катричките на масата,ако искат да играят и Тим не беше получил картичка и хвърли листче,на което сам си беше написал името. | |
| | | Lucas Scott Глоб. мод.
Име на героя : Лукас Скот Брой мнения : 178 Join date : 22.07.2010 Age : 31 Местожителство : Summerland, Tree Hill
| | | | Nathan Scott Модератор
Име на героя : Nathan Scott Брой мнения : 110 Join date : 01.08.2010 Age : 34 Местожителство : Tree Hill ,Red Rock
| Заглавие: Re: Коментари Сря Авг 04, 2010 12:30 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Коментари | |
| |
| | | | Коментари | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|